Дієти
|
|
Ariel | Дата: Неділя, 03.02.2013, 20:30 | Повідомлення # 1 |
VIP
Група: Адміністратор
Статус: Offline
| Дієта (грец. δίαιτα — спосіб життя, режим харчування) — сукупність правил споживання їжі людиною або іншим живим організмом. Дієта може характеризуватися такими факторами, як хімічний склад, фізичні властивості, кулінарна обробка їжі, а також час та інтервали прийому їжі. Дієти різних культур можуть суттєво відрізнятися та включати або виключати конкретні продукти харчування. Вибір дієти впливає на здоров'я людини. Зайва вага - це не тільки проблеми з підбором гардеробу та супутні комплекси неповноцінності і поганий настрій. Це абсолютно реальне захворювання, яке може призвести до багатьох серйозних порушень здоров'я. Основна причина появи зайвої ваги - банальне переїдання. Тільки 1% захворювань ожирінням пов'язаний з патологією центральної нервової та ендокринної систем. У всіх інших випадках ожиріння можна розглядати як наслідок переважання приходу енергії над її витратою.
Взято тут:
Чи "сиділи" Ви колись на дієті? Якщо так то на якій? Порекомендуйте дієту, яка дає хороший результат та найменше шкодить здоров'ю.
|
|
| |
Юленька | Дата: Понеділок, 04.02.2013, 17:13 | Повідомлення # 2 |
Мадам Цікавість
Група: Подружка
| Я сиділа на "Японській".Скинула 7 кг за 13 днів.Сидіти на ній було дуже важко:постійно хотілось спати і ті продукти,що можна було вживати дуже набридли за дні дієти.Після дієти кілограми повернулись дуже швидко,ще й друзів привели. Моя порада,краще не сидіти на дієтах,а правильно харчуватися. Найбільш наближена дієта до здорового харчування Міріманової.Вона полягає в тому,що до 12 ви їсте все що хочете, а після за принципом роздільного харчування. А також раджу всім займатися фізичними вправами,особливо бодіфлексом (вправи необхідно виконувати,правильно дихаючи).
|
|
| |
Nika | Дата: П`ятниця, 08.02.2013, 10:32 | Повідомлення # 3 |
Міс Життєрадісність
| Я сиділа на "кримльовський" дієті схудла на 8 кг за місяць. Головне виходити з дієти поступово, щоб не набрати знову ту вагу від якої так тяжко позбувався. Зараз дотримуюсь програми "-60" їм усе солодке і калорійне до 12:00, а після 12 тільки легенькі салатики, супчики, кефір і йогурт.
|
|
| |
ИрухА | Дата: Понеділок, 11.03.2013, 15:13 | Повідомлення # 4 |
Міс Сором'язливість
Група: Придивляюся
| Я також проти коротких та важких дієт, вони лише шкодять здоров"ю, а скинуті кг все одно повертаються. Для себе я відкрила систему мінус 60 більше місяця тому. Дуже нею задоволена. Також виконую фізичні вправи по курсу "Похудій за 30 днів із Джілліан Майклс". Лише 25-27 хвилин в день і почуваєш себе чудово.
НЕ ПОТРІБНО ПОСПІШАТИ - АДЖЕ ПОПЕРЕДУ ЛИШЕ СТАРІСТЬ!!!
|
|
| |
Юленька | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 23:38 | Повідомлення # 5 |
Мадам Цікавість
| А найголовніше любити себе в будь-якому вигляді і тоді все досягається дуже швидко.
Повідомлення відредагував Юленька - П`ятниця, 22.03.2013, 23:40 |
|
| |
ЛилияЦветок | Дата: Субота, 23.03.2013, 15:25 | Повідомлення # 6 |
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
| До похудения на весах стрелки показовали 83 кг , что бы похудеть принемала препарат. Принемала препарат около 3-х месяцев , за это время похудела на целых 30 кг , это получаеться по минус 10 кг за месяц , при этом никаких тебе занятий спортом , никаких физических нагрузок….
|
|
| |
Ariel | Дата: Неділя, 24.03.2013, 16:47 | Повідомлення # 7 |
VIP
| ЛилияЦветок, особисто Я проти всіляких препаратів, які обіцяють швидке і без зусиль схуднення. Адже вони наносять немалу шкоду здоровью.
|
|
| |
Alenka_angel | Дата: Середа, 27.03.2013, 01:09 | Повідомлення # 8 |
Міс Сором'язливість
Група: Придивляюся
| Ирухa?підскажіть, а що то за система мінус 60?
|
|
| |
Злючка | Дата: Субота, 30.03.2013, 19:02 | Повідомлення # 9 |
Фрау Цілеспрямованість
Група: Організатор СП
| я ніяких дієт не дотримуюсь, бо ще годую малого. А щоб підтримувати себе хоть трішки в формі виконую фізичні вправи по курсу "Схудни за 30 днів із Джілліан Майклс"
|
|
| |
Ariel | Дата: Субота, 30.03.2013, 23:47 | Повідомлення # 10 |
VIP
| Злючка, ну і як тобі дана програма допомагає?
|
|
| |
karlitta | Дата: Четвер, 30.05.2013, 08:44 | Повідомлення # 11 |
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
| Відредактовано адміністрацією
|
|
| |
Assol | Дата: Четвер, 30.05.2013, 13:03 | Повідомлення # 12 |
VIP
| karlitta, Ваше одне повідомлення я вже видалила, так як воно суперечить правилам форуму. Ви додали ще одне, його я також прибрала. Буде ще одне - буде бан.
|
|
| |