Млинчики
|
|
Чарівниця | Дата: Неділя, 10.03.2013, 19:08 | Повідомлення # 1 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Інгредієнти для "Тоненькі млинчики на пиві" Яйце — 2 шт Сіль Пиво світле — 1 стак. Молоко — 1 стак. Сахар — 1 ст. л. Сода — 0,5 ч. л. Борошно — 1 стак. Олія — 4 ст. л.
Яйця збить с сіллю и сахаром. Влить молоко, всипати борошно змішане з содою, влити пиво. Розмішати до однорідності, в кінці додати олію і добре перемішати. Найкращою начинкою до таких млинців буде м"ясна, наприклад, курка з цибулею і сиром
|
|
| |
Ariel | Дата: Неділя, 10.03.2013, 19:13 | Повідомлення # 2 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
| таких ще не робила, треба спробувати
|
|
| |
Чарівниця | Дата: Неділя, 10.03.2013, 19:19 | Повідомлення # 3 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Ажурні тоненькі млинчики
Кефір - 500мл Молоко - 500мл Яйце 2-3 шт. Борошно - 1,5 - 2 стакани Сода - 1 ч.л. Сахар - 1 ст.л. Сіль - 0,5 ч.л. Олія - 2ст.л.
Яйця збиваємо. Соду кладемо в кефір, перемішуємо. Додаємо сахар, збиті яйця, соль. Збиваємо. Всипаемо борошно, перемішуємо і вливаємо молоко, помішуючи.Додаємо олію і знову перемішуємо.
Мені зустрічалися два варіанти рецепту - 1) молоко і кефір просто підігріти, 2) кефір підігріти, а молоко закип"ятити і вливати тонкою струйкою, заварюючи тісто. Який смачніший - не знаю
|
|
| |
Чарівниця | Дата: Неділя, 10.03.2013, 19:36 | Повідомлення # 4 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Мої улюблені млинчики
1ст холодного молока 1ст холодної води 4яйця 0,5ч.л. солі 1,5ст борошна 4ст л розтопленого масла
|
|
| |
Чарівниця | Дата: Середа, 13.03.2013, 08:14 | Повідомлення # 5 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Дівчата, давайте ділитися ідеями начинок для млинців. І рецептами самих млинчиків. Бажано з фото Вчора робила з філе качки, сметаною і сиром - загорнути і на хвилину в мікроволновку.
|
|
| |
Assol | Дата: Середа, 13.03.2013, 09:30 | Повідомлення # 6 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
| Цитата (Чарівниця) давайте ділитися ідеями начинок для млинців у мене начинки бувають рідко - дитина не любить. Він "топче" самі млинчики, в жахливих кількостях
|
|
| |
Чарівниця | Дата: Середа, 13.03.2013, 09:34 | Повідомлення # 7 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Assol, Цитата (Assol) Він "топче" самі млинчики, в жахливих кількостях biggrin якби на здоров"я. мій яйце взагалі не їсть, лише у млинчиках можу підсунути тому часто роблю
|
|
| |
Юленька | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 23:51 | Повідомлення # 8 |
Мадам Цікавість
Група: Подружка
Повідомлень: 27
Статус: Offline
| Дуже смачні млинці виходять з такою начинкою: млинець мажиться майонезом,потім кладеться шпрота і порізаний соломкою свіжий огірочок. Дуже смачно виходить,вразила ними свого бойфренда та всіх гостей,яких ними частувала.
|
|
| |
Assol | Дата: Понеділок, 24.02.2014, 20:53 | Повідомлення # 9 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
| Розпочалася масляна неділя, на якій традиційно готують млинчики. Я сьогодні перший раз спробувала готувати по новому такому рецепту, правда називаються вони "американські панкейки", але як на мене вони нічим, крім товщини, не відрізняються від звичайних млинчиків. Готувала за ось таким рецептом:
інгредієнти: Яйце куряче - 2 штуки Сіль - 1 чайна ложка Цукор - 3 столові ложки Молоко - 2 склянки Борошно пшеничне - 2 склянки Сода гашена - 1 чайна ложка Олія - ¼ столової ложки
Рецепт приготування: 1 ) Яйця збити з цукром і сіллю до появи піни. 2 ) Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки. 3 ) Повторити попередній пункт , додавши молоко і борошно, що лишилися. 4 ) Влити олію (можна замінити топленим вершковим маслом) . 5 ) Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду. 6 ) Смажити на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть лопатися бульбашки, перевернути і смажити ще секунд 20 .
Примітка: Я виливала один повний ополоник тіста на сковороду. Повинні бути не тонкі, а як на малюнку. Подавати потрібно з варенням, сиропом, медом і т.д. ( за смаком).
|
|
| |