П`ятниця, 22.11.2024, 13:26

 Млинчики - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Як Ви потрапили на форум
Всього відповідей: 98
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Млинчики
ЧарівницяДата: Неділя, 10.03.2013, 19:08 | Повідомлення # 1
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Інгредієнти для "Тоненькі млинчики на пиві"

Яйце — 2 шт
Сіль
Пиво світле — 1 стак.
Молоко — 1 стак.
Сахар — 1 ст. л.
Сода — 0,5 ч. л.
Борошно — 1 стак.
Олія — 4 ст. л.

Яйця збить с сіллю и сахаром.
Влить молоко, всипати борошно змішане з содою, влити пиво.
Розмішати до однорідності, в кінці додати олію і добре перемішати.
Найкращою начинкою до таких млинців буде м"ясна, наприклад, курка з цибулею і сиром


 
ArielДата: Неділя, 10.03.2013, 19:13 | Повідомлення # 2
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
таких ще не робила, треба спробувати biggrin

 
ЧарівницяДата: Неділя, 10.03.2013, 19:19 | Повідомлення # 3
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Ажурні тоненькі млинчики

Кефір - 500мл
Молоко - 500мл
Яйце 2-3 шт.
Борошно - 1,5 - 2 стакани
Сода - 1 ч.л.
Сахар - 1 ст.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
Олія - 2ст.л.

Яйця збиваємо. Соду кладемо в кефір, перемішуємо.
Додаємо сахар, збиті яйця, соль. Збиваємо.
Всипаемо борошно, перемішуємо і вливаємо молоко, помішуючи.Додаємо олію і знову перемішуємо.

Мені зустрічалися два варіанти рецепту - 1) молоко і кефір просто підігріти, 2) кефір підігріти, а молоко закип"ятити і вливати тонкою струйкою, заварюючи тісто. Який смачніший - не знаю biggrin


 
ЧарівницяДата: Неділя, 10.03.2013, 19:36 | Повідомлення # 4
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Мої улюблені млинчики biggrin

1ст холодного молока
1ст холодної води
4яйця
0,5ч.л. солі
1,5ст борошна
4ст л розтопленого масла


 
ЧарівницяДата: Середа, 13.03.2013, 08:14 | Повідомлення # 5
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Дівчата, давайте ділитися ідеями начинок для млинців. І рецептами самих млинчиків. Бажано з фото smile
Вчора робила з філе качки, сметаною і сиром - загорнути і на хвилину в мікроволновку.


 
AssolДата: Середа, 13.03.2013, 09:30 | Повідомлення # 6
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
Цитата (Чарівниця)
давайте ділитися ідеями начинок для млинців

у мене начинки бувають рідко - дитина не любить. Він "топче" самі млинчики, в жахливих кількостях biggrin
 
ЧарівницяДата: Середа, 13.03.2013, 09:34 | Повідомлення # 7
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Assol,
Цитата (Assol)
Він "топче" самі млинчики, в жахливих кількостях biggrin

якби на здоров"я.
мій яйце взагалі не їсть, лише у млинчиках можу підсунути biggrin тому часто роблю


 
ЮленькаДата: П`ятниця, 22.03.2013, 23:51 | Повідомлення # 8
Мадам Цікавість
Група: Подружка
Повідомлень: 27
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже смачні млинці виходять з такою начинкою: млинець мажиться майонезом,потім кладеться шпрота і порізаний соломкою свіжий огірочок. Дуже смачно виходить,вразила ними свого бойфренда та всіх гостей,яких ними частувала.
 
AssolДата: Понеділок, 24.02.2014, 20:53 | Повідомлення # 9
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
Розпочалася масляна неділя, на якій традиційно готують млинчики. Я сьогодні перший раз спробувала готувати по новому такому рецепту, правда називаються вони "американські панкейки", але як на мене вони нічим, крім товщини, не відрізняються від звичайних млинчиків.
Готувала за ось таким рецептом:

інгредієнти:
Яйце куряче - 2 штуки
Сіль - 1 чайна ложка
Цукор - 3 столові ложки
Молоко - 2 склянки
Борошно пшеничне - 2 склянки
Сода гашена - 1 чайна ложка
Олія - ​​¼ столової ложки

Рецепт приготування:
1 ) Яйця збити з цукром і сіллю до появи піни.
2 ) Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки.
3 ) Повторити попередній пункт , додавши молоко і борошно, що лишилися.
4 ) Влити олію (можна замінити топленим вершковим маслом) .
5 ) Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.
6 ) Смажити на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть лопатися бульбашки, перевернути і смажити ще секунд 20 .

Примітка:
Я виливала один повний ополоник тіста на сковороду.
Повинні бути не тонкі, а як на малюнку.
Подавати потрібно з варенням, сиропом, медом і т.д. ( за смаком).

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: