Понеділок, 25.11.2024, 19:07

 Солодке життя))))) - Сторінка 2 - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Як Ви потрапили на форум
Всього відповідей: 98
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Солодке життя)))))
ArielДата: П`ятниця, 22.03.2013, 13:30 | Повідомлення # 16
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Чарівниця, напиши будь - ласка рецепт шоколадного рулету (того що в першому повідомленні на фото) biggrin

 
ЧарівницяДата: П`ятниця, 22.03.2013, 14:33 | Повідомлення # 17
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Ariel, по цьому, тільки кілька ложок борошна заміняєш на какао, 2-3ложки
Цитата (Чарівниця)
Бісквіт 2
Потребуется : яица 5 шт,
200 сахара,
100 гр муки
100 гр крахмала
1 ч л соди
Отделяем белки от желтков и начинаем взбивать без сахара с солью и лим.кисл. до устойчивых пиков,потом постепенно (заходов в 10 ) всыпаем сах песок 150гр.Ещё продолжаем взбивать до плотной высокой массы,при переворачивании посуды масса не падает.Отставляем белки в сторонку и взбиваем 2 минутки желтки с 50гр сахара.
В белки тоненькой струичкой при постоянном взбивании вводим желтки и выключаем миксер.
ЗАРАНЕЕ смешать муку,крахмалсоду и буквально по одной ложки просеивая над яичной массой вводим эту сухую смесь.( я перемешиваю от края к центру сверху вниз деревянной лопаткой).
В ЗАРАНЕЕ приготовленную форму (выстеленную пекарской бумагой,только дно!! Бока не застелаем и не смазываем )выкладываем смесь чуть ровняем и ставим на 2 снизу уровень в разогретую до 150 духовку на 50 минут режим нижний с конвекцией, через 25 минут добавляем температуру до 170,еще через 15 ставим режим с конвекцией двойной . ПОКА ПЕЧЁТСЯ ДУХОВКУ НЕ ОТКРЫВАТЬ!!!
Достаём наш бисквит ещё горячим из духовки и (ВНИМАНИЕ) на расстоянии 10 см шлёпаем нашу форму с бисквитом на стол(дно внизу!!!) Где-то прочитала что так делать что бы бисквит не опал ,вот так и делаю))))))) После того как бисквит охладился вынимаем его из формы,накрываем полотенчиком и оставляем на 12 часов!! (мовою оригіналу)


 
ArielДата: П`ятниця, 22.03.2013, 21:02 | Повідомлення # 18
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Чарівниця, Дякую!

 
ЧарівницяДата: Субота, 23.03.2013, 00:46 | Повідомлення # 19
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Ariel, чекаємо фото biggrin

 
len4ikДата: Четвер, 04.04.2013, 17:25 | Повідомлення # 20
Мадам Терплячість
Група: Організатор СП
Повідомлень: 195
Репутація: 2
Статус: Offline
Вишневая шарлотка

Продукты
3 яйца
1 стакан сахара
1 стакан муки
0,5 ч. л. соды
уксус
Сахарная пудра
Вишня (количество - на ваш вкус)


Как приготовить шарлотку с вишней:

Яйца взбить с сахаром до пены, куда постепенно вводить стакан муки, просеянной через сито, и 0,5 ч. л. соды, гашенной в уксусе.

Посуду смазать сливочным маслом, выложить вишню и залить тестом.

Выпекать минут 30-40 на среднем огне.

Готовую шарлотку с вишней выложить на блюдо, посыпать сахарной пудрой, по желанию украсить шоколадом.


 
AssolДата: Вівторок, 17.12.2013, 09:41 | Повідомлення # 21
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
Торт дуже смачний, а якщо приготувати не з масляним а заварним кремом - можна давати і маленьким дітям.

ТОРТ КОСІВСЬКИЙ
Тісто:
500 г борошна,
1 склянка сметани,
250 г вершкового масла або маргарину,
4 жовтки,
1 ст. ложка цукру.

Крем:
300 г вершкового масла,
300 г цукру,
50 г какао (порошку) або шоколаду,
ванілін,
100 г мелених горіхів,
1/2 склянки води.

Жир посікти з борошном, додати жовтки, цу­кор і сметану і продовжувати сікти до утво­рення тіста. Залишити його на ніч. На дру­гий день поділити тісто на п'ять частин, роз­качати, поколоти і спекти в тортівниці п’ять коржів. Пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 15—20 хв. кожен. Коли коржі охо­лонуть, перекласти їх кремом. Торт покрити цим же кремом і оздобити горіхами і варен­ням.
Крем приготувати так: з цукру і води зварити сироп, вимішати його з горіхами, какао або шоколадом і охолодити, додати вершкове мас­ло, ванілін і збивати до утворення піни.

Заварний крем.
Такий заварний крем виходить ніжнішим , ніж крем , для приготування якого використовувалися цілі яйця .

1 / 2 літрів перевареного молока
1-2 столові ложки борошна
5-6 жовтків
1 склянка цукру
ваніль
100-200 г вершкового масла (за смаком)

Жовтки розтерти з цукром , додати борошно і трохи теплого молока. Потім долити решту теплого молока (вже перевареного) .
Заварний крем поставити на вогонь і варити , помішуючи , до загусання (відразу ж зняти , щоб не звернулися жовтки) .
Заварний крем остудити, в теплий додати розм'якшене вершкове масло і ваніль. Добре перемішати.
 
ArielДата: Четвер, 19.12.2013, 11:51 | Повідомлення # 22
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Assol, рецепт супер! Торт вийшов дуже смачний і моїм дуже сподобався!!!!! biggrin

 
AssolДата: Четвер, 19.12.2013, 14:25 | Повідомлення # 23
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
Ariel, а фото де?!?! biggrin
 
ArielДата: П`ятниця, 20.12.2013, 14:04 | Повідомлення # 24
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Assol, фото зробити не встигла, дуже швидко торт зїли! biggrin :D biggrin Постараюсь наступного разу додати!

 
ArielДата: Вівторок, 31.12.2013, 13:28 | Повідомлення # 25
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Assol, додаю фото!
З масляним кремом:

З заварним кремом:


 
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: