|
Солодке життя)))))
| |
Ariel | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 13:30 | Повідомлення # 16 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
| Чарівниця, напиши будь - ласка рецепт шоколадного рулету (того що в першому повідомленні на фото)
|
|
| |
Чарівниця | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 14:33 | Повідомлення # 17 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Ariel, по цьому, тільки кілька ложок борошна заміняєш на какао, 2-3ложки Цитата (Чарівниця) Бісквіт 2 Потребуется : яица 5 шт, 200 сахара, 100 гр муки 100 гр крахмала 1 ч л соди Отделяем белки от желтков и начинаем взбивать без сахара с солью и лим.кисл. до устойчивых пиков,потом постепенно (заходов в 10 ) всыпаем сах песок 150гр.Ещё продолжаем взбивать до плотной высокой массы,при переворачивании посуды масса не падает.Отставляем белки в сторонку и взбиваем 2 минутки желтки с 50гр сахара. В белки тоненькой струичкой при постоянном взбивании вводим желтки и выключаем миксер. ЗАРАНЕЕ смешать муку,крахмалсоду и буквально по одной ложки просеивая над яичной массой вводим эту сухую смесь.( я перемешиваю от края к центру сверху вниз деревянной лопаткой). В ЗАРАНЕЕ приготовленную форму (выстеленную пекарской бумагой,только дно!! Бока не застелаем и не смазываем )выкладываем смесь чуть ровняем и ставим на 2 снизу уровень в разогретую до 150 духовку на 50 минут режим нижний с конвекцией, через 25 минут добавляем температуру до 170,еще через 15 ставим режим с конвекцией двойной . ПОКА ПЕЧЁТСЯ ДУХОВКУ НЕ ОТКРЫВАТЬ!!! Достаём наш бисквит ещё горячим из духовки и (ВНИМАНИЕ) на расстоянии 10 см шлёпаем нашу форму с бисквитом на стол(дно внизу!!!) Где-то прочитала что так делать что бы бисквит не опал ,вот так и делаю))))))) После того как бисквит охладился вынимаем его из формы,накрываем полотенчиком и оставляем на 12 часов!! (мовою оригіналу)
|
|
| |
Ariel | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 21:02 | Повідомлення # 18 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
| Чарівниця, Дякую!
|
|
| |
Чарівниця | Дата: Субота, 23.03.2013, 00:46 | Повідомлення # 19 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Статус: Offline
| Ariel, чекаємо фото
|
|
| |
len4ik | Дата: Четвер, 04.04.2013, 17:25 | Повідомлення # 20 |
Мадам Терплячість
Група: Організатор СП
Повідомлень: 195
Статус: Offline
| Вишневая шарлотка
Продукты 3 яйца 1 стакан сахара 1 стакан муки 0,5 ч. л. соды уксус Сахарная пудра Вишня (количество - на ваш вкус)
Как приготовить шарлотку с вишней:
Яйца взбить с сахаром до пены, куда постепенно вводить стакан муки, просеянной через сито, и 0,5 ч. л. соды, гашенной в уксусе.
Посуду смазать сливочным маслом, выложить вишню и залить тестом.
Выпекать минут 30-40 на среднем огне.
Готовую шарлотку с вишней выложить на блюдо, посыпать сахарной пудрой, по желанию украсить шоколадом.
|
|
| |
Assol | Дата: Вівторок, 17.12.2013, 09:41 | Повідомлення # 21 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
| Торт дуже смачний, а якщо приготувати не з масляним а заварним кремом - можна давати і маленьким дітям. ТОРТ КОСІВСЬКИЙ Тісто: 500 г борошна, 1 склянка сметани, 250 г вершкового масла або маргарину, 4 жовтки, 1 ст. ложка цукру.
Крем: 300 г вершкового масла, 300 г цукру, 50 г какао (порошку) або шоколаду, ванілін, 100 г мелених горіхів, 1/2 склянки води.
Жир посікти з борошном, додати жовтки, цукор і сметану і продовжувати сікти до утворення тіста. Залишити його на ніч. На другий день поділити тісто на п'ять частин, розкачати, поколоти і спекти в тортівниці п’ять коржів. Пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 15—20 хв. кожен. Коли коржі охолонуть, перекласти їх кремом. Торт покрити цим же кремом і оздобити горіхами і варенням. Крем приготувати так: з цукру і води зварити сироп, вимішати його з горіхами, какао або шоколадом і охолодити, додати вершкове масло, ванілін і збивати до утворення піни.
Заварний крем. Такий заварний крем виходить ніжнішим , ніж крем , для приготування якого використовувалися цілі яйця .
1 / 2 літрів перевареного молока 1-2 столові ложки борошна 5-6 жовтків 1 склянка цукру ваніль 100-200 г вершкового масла (за смаком)
Жовтки розтерти з цукром , додати борошно і трохи теплого молока. Потім долити решту теплого молока (вже перевареного) . Заварний крем поставити на вогонь і варити , помішуючи , до загусання (відразу ж зняти , щоб не звернулися жовтки) . Заварний крем остудити, в теплий додати розм'якшене вершкове масло і ваніль. Добре перемішати.
|
|
| |
Ariel | Дата: Четвер, 19.12.2013, 11:51 | Повідомлення # 22 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
| Assol, рецепт супер! Торт вийшов дуже смачний і моїм дуже сподобався!!!!!
|
|
| |
Assol | Дата: Четвер, 19.12.2013, 14:25 | Повідомлення # 23 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
| Ariel, а фото де?!?!
|
|
| |
Ariel | Дата: П`ятниця, 20.12.2013, 14:04 | Повідомлення # 24 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
| Assol, фото зробити не встигла, дуже швидко торт зїли! :D Постараюсь наступного разу додати!
|
|
| |
Ariel | Дата: Вівторок, 31.12.2013, 13:28 | Повідомлення # 25 |
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
| Assol, додаю фото! З масляним кремом: З заварним кремом:
|
|
| |
| |