Четвер, 28.03.2024, 16:56

 Секс під час вагітності - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам форум
Всього відповідей: 76
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Справи домашні » Поговоримо про це... » Секс під час вагітності
Секс під час вагітності
ArielДата: Неділя, 13.01.2013, 22:35 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
З найдавніших часів думки про користь або шкоду сексу під час вагітності розходилися. Наприклад, часто вважалося неприйнятним взагалі займатися коханням впродовж всього терміну. На щастя, часи міняються. Тепер будь-який лікар скаже, що секс в «цікавому положенні» - це так само природно, як і сама вагітність. За відсутності медичних протипоказань, зрозуміло. Медики єдині в думці - виключати інтимну близькість з життя пари на довгі 9 місяців не варто.

Ось деякі позитивні моменти сексу під час вагітності:

1. При заняттях сексом неможливо покалічити дитину. Тому, що природа змоглася заховати малюка під декількома захисними шарами: передня черевна стінка з м'язами, подвійним жировим шаром, товстою сполучною тканиною, а також сама матка з оболонками плоду, плодовим міхуром, наповненим водою, яка згладжує всі коливання, і слизова пробка, яка щільно закупорює шийку матки.
2. Гормони задоволення, що отримуються жінкою під час занять сексом з улюбленою людиною, позитивно впливають і на дитину.

3. Тривала стриманість вагітної жінки, сприяє накопиченню нею негативних емоцій.
4. При заняттях сексом під час вагітності не потрібно оберігатися.
5. Майбутній мамі необхідні ті корисні речовини, які містяться в спермі: це і ферменти, і чоловічі гормони, які сприяють разм`якшенню шийки матки, а це у свою чергу в пологах допоможе краще їй розкритися.
6. Під час сексу м'язи матки, скорочуючись, тренуються – це означає, що перейми в пологах будуть кращі і продуктивніші, не буде слабкості пологової діяльності.

7. Оргазм при вагітності і якийсь час після нього супроводжується скороченнями матки і це нормально, загрози для плоду в цих скороченнях немає. Але, якщо до пологів залишилося всього декілька тижнів або днів оргазм може спровокувати пологи. Тому лікарі радять заняття сексом як м'який початок пологів на 39-40 тижні.

Варто відзначити, що сексуальне ваблення жінки під час вагітності може як згасати, так і зростати. Це залежить від початкової сексуальної активності жінки і коливань гормонів в різні періоди вагітності. Так, іноді жінки під час вагітності відзначають різке підвищення сексуального бажання, причому підйом сексуальності може рости разом з терміном вагітності.

У деяких жінок, навпаки, бажання згасає або зовсім пропадає, що теж можна пояснити: під час вагітності у жінок виробляється гормон спокою, організм жінки настроюється на материнство. У жінок, чекаючих первісток, цілком нормальною вважається поява страху перед своїм новим положенням, перед пологами.
Стосовно сексуальності під час вагітності навіть існує народна прикмета: якщо жінка чекає хлопчика, сексуальність у неї висока (швидше за все через високу кількість чоловічих гормонів), а якщо носить дівчинку - то низька.

Але найчастіше сексуальна поведінка жінки описується як парабола. Перші 3 місяці вагітності інтерес до сексу знижується, наступні 3 місяці – загострюється, в останні 3 місяці – знижується. Часто в першому триместрі сексуальні бажання жінки слабшають через токсикоз, погане самопочуття, втому, нудоту, підвищенну емоційність (нестійкий настрій, плаксивість, тривожність), болі, що тягнуть, в молочних залозах.
Зате в другому триместрі жінка залишає всі страхи і тривоги і розцвітає.

Поліпшується самопочуття і зростає бажання приємних відчуттів. До речі, медики позитивно відзиваються про секс саме в другому триместрі, оскільки плід в матці вже остаточно закріпився, а нових гормональних сплесків в організмі не передбачається.
У третьому триместрі бажання йдуть на спад. Це зв'язано, перш за все, з фізичним дискомфортом жінки, і близькість з чоловіком може доставляти незручності. Також можуть з'явитися болі під час близькості.
Жінка, задоволена своїм сексуальним життям, легко дає своєму малюкові турботу, ніжність, розуміння, просто завдяки тому, що володіє надлишком любові. Також сексуально активні, розкуті жінки народжують, як правило, набагато легше.

На жаль, від сексу під час вагітності доведеться відмовитись у випадках:

1. Багатоплідної вагітності.
2. Погрози переривання вагітності.
3. Наявність ознак венеричних захворювань і будь-яких інших інфекцій статевих шляхів у партнера.
4. Передлежання або низького прикріплення плаценти.
5. Звичного невиношування (частих викиднів у минулому).
6. При появі кровотеч або виділень, що мажуть.
7. Ризик передчасних пологів.
8. Якщо попередня вагітність закінчилася викиднем.


 
ArielДата: Неділя, 13.01.2013, 22:45 | Повідомлення # 2
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Крім того, є дві заборони в сексі для жінки під час вагітності:

1. Категорично не рекомендується займатися куннілінгусом (оральним секс із стимуляцією піхви).
2. Не можна у жодному випадку вступати в зв'язок з новими (а, можливо, інфікованими), неперевіреними партнерами, оскільки є небеспека інфікувати маму і малюка.

Якщо пологи пройшли без особливих проблем, якщо не було ніяких розрізів і розривів промежини і хірургічного втручання, сексуальний спокій рекомендується протягом 6-8 тижнів. Також потрібно знати, що у жінок, що годують грудьми, при збудженні може витікати молоко з сосків. Наперед варто обговорити з акушером-гінекологом і питання післяродової котрацепцїї.

Всупереч поширеній думці, годування грудьми часто супроводжується відновленням звичайної роботи яічників. Під час першої після пологів овуляції може відбутися запліднення і наступити небажана вагітність.
А взагалі, сексуальність мами під час вагітності залежить від того, які відносини з чоловіком були до зачаття. Якщо сексуальне життя пари було не дуже вдалим, завагітнівши, жінка швидше за все охолоне до чоловіка і буде відмовлятися від сексу. Якщо ж до вагітності моменти близькості додавали обом задоволення, то і очікування дитини не погіршить ситуації.
В результаті про секс в цікавому положенні і після можна сказати так: «Секс під час вагітності і після пологів - можна, потрібно, але дуже ніжно і обережно!».



Взято тут: http://www.venus.ua/index.php?id=458


 
InkaДата: Вівторок, 19.07.2016, 07:44 | Повідомлення # 3
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
а чому куні не можна?
 
Форум » Справи домашні » Поговоримо про це... » Секс під час вагітності
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: