Субота, 20.04.2024, 08:56

 Тамада - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Як Ви потрапили на форум
Всього відповідей: 98
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Весільні гуляння » Підготовка до весілля » Тамада
Тамада
AssolДата: П`ятниця, 11.01.2013, 18:15 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
Тамада (груз. თამადა) — розпорядник бенкету, масового заходу, у вужчому значенні — ведучий весільної церемонії.

Через унікальність своєї ролі на святі, тамада змушений брати на себе функції розпорядника, господаря. Батьки молодих звертаються до його послуг уже на початковому етапі підготовки до весілля. Він узгоджує свою роботу з кухнею, з музикантами, запрошеними виконавцями, салютом і т.д. Коригує програму свята відповідно до побажання замовника.

Тамада, як правило, обирається організаторами або учасниками заходу. В обов'язки тамади входить встановлення порядку промов і тостів, організація й контроль виступів артистів, але робота сучасного тамади цим не обмежується. В Україні тамада розважає учасників свята, використовуючи будь-які свої таланти: спів, танці, фокуси, клоунада, сценічні мініатюри та інше. В різних регіонах України тамада в программу свята вносить різноманітні обряди і традиції, властиві цим краям. Тамада, як правило, не вживає спиртні напої, або вживає їх у набагато меншій кількості, ніж гості. Часто в ролі тамади на святах виступають популярні особистості.

Досить часто можна почути думку про те, що тамада повинен смішити гостей. Це не зовсім так. Навряд чи комусь буде цікаво протягом цілого свята слухати анекдоти чи гуморески, навіть дуже цікаві. Тамада повинен розважати: вітати молодят, їхніх батьків, гостей, проводити конкурси за столом і на танцювальному майданчику, проводити обрядові дійства тощо.
Джерело: Вікіпедія


Послугами якого тамади Ви скористалися? Які враження?
 
paprotska05Дата: Вівторок, 18.07.2017, 17:16 | Повідомлення # 2
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Виходила заміж цього року в травні. Довго не могла оприділитися власне із тамадою. Зовсім не хотіла тих нудних конкурсів, анекдотів чи гуморесок. Оскільки запрошені гості були віком від 22 до 30 років - хотіли справжнє молодіжне весілля і відповідного тамаду. Довго і нудно шукала такого і мені порадили агенцію Пікан у Львові. Порадила одна із хороших знайомих, а я їй справді довіряю. Чесно, я дуже переживала через це, але все пройшло просто ідеально. Я такого навіть не очікувала. Всі гості були задоволені.
 
Форум » Весільні гуляння » Підготовка до весілля » Тамада
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: