| 
 | 

| 

Вивчаємо цифри
				 |   |  

| Zolushka | Дата: Вівторок, 14.01.2014, 11:49 | Повідомлення # 1 |  

VIP 

Група: Адміністратор 

Статус: Offline 

| Петро ЗАЛЄВСЬКИЙ   ЦИФРИ 
   1   Хизувалась одиниця:   Я струнка, неначе шпиця!..   Мною просто рахувати –   Додавати, віднімати.   І без мене, одиниці,   Не зв’язати рукавиці… 
   2   На гостину до Сергійка   Завітала пані Двійка –   Наче зігнута лінійка,   І хвостата, наче змійка,   Незапрошена… Овва!..   Повнобока пані Два. 
   3   Є завдання в дітвори –   Написати цифру «три»:   Ось горбок, а ось дуга…   Загубилася нога!..   І тепер для «три» тривога –   Чом вона така безнога? 
   4   Це якась трикутна дірка!..   Та невже оце четвірка?   Може вмить насупить ріжки   Та з одної тільки ніжки   Скочить враз, втече з кімнати,   Бо не хоче рахувати! 
   5   Наступає п’ять на п’яти –   Цифру цю потрібно знати!   І для вас такий урок –   У п’ятірки – козирок,   Та неначе в хом’яка   Угодована щока. 
   6   Для малят негайна звістка –   Це втікає цифра шістка:   Варто вчить її чимдуж,   Бо вона, неначе вуж,   Заховається в травиці   Чи поплине по водиці. 
   7   Кострубата, гостроноса   Поглядає наче скоса…   Гачкувата і тонка   Довгонога отака   Зависока, ну, а втім   Ми вчимо вже цифру сім! 
   8   Ні початку, ні кінця –   Трохи дивна цифра ця,   Ліній згин, переплетіння,   Мов художника творіння,   Стан осиний та овал…   Вісім рядиться на бал!.. 
   9   Ви не бачили дев’ятки?   Ні слідів нема, ні згадки!   Катавасія зчинилась –   Десь дев’ятка загубилась!   Тільки шістка з тої згуби   Хитро й тонко кривить губи… 
   0   Сумувала буква «о» –   Я маленька, як ніхто,   Неструнка та невисока,   І товста я трохи… Збоку…   …Тож одним чудовим днем   Буква витяглась нулем! 
   Я поділиласьтим, що маю. Поділіться і Ви, якщо знаєте щось корисне на дану тему. 

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Айстра | Дата: Вівторок, 14.01.2014, 12:05 | Повідомлення # 2 |  

Міс Сором'язливість 

Група: Подружка 

| Zolushka, дуже гарні віршики!  

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Assol | Дата: Вівторок, 14.01.2014, 22:26 | Повідомлення # 3 |  
					| 
					 VIP 

Група: Адміністратор 

| Ми цифри вивчали за Уроками тітоньки сови. Там також кожна цифра описана віршовано а також ще й зображення. 
   А ці віршики, що знайшла Zolushka, як на мене, для дошкільнят не підійдуть, а от для першокласників в самий раз.

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| Gala | Дата: П`ятниця, 17.01.2014, 00:52 | Повідомлення # 4 |  

Мадам Цікавість 

Група: Подружка 

| Раз, два -   дерева   три, чотири -   вийшли звірі,   п'ять, шість -   падолист,   сім, вісім -   птахи в лісі,   дев'ять, десять-   це сунички   підвели червоні личка.

|  
					|   | 
					 |  
				  |  

| 2miramika | Дата: П`ятниця, 14.01.2022, 12:31 | Повідомлення # 5 |  
					| 
					 Міс Сором'язливість 

Група: Новачок 

| А нам весело учить цифры вместе с "ДвойНяшки Мира и Мика". Мои детки в восторге  

|  
					|   | 
					 |  
				  |     

|  |