П`ятниця, 29.03.2024, 07:03

 2014 Рік Синього дерев'яного Коня - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам форум
Всього відповідей: 76
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Стежинами нашого форуму » Дівочі посиденьки » 2014 Рік Синього дерев'яного Коня
2014 Рік Синього дерев'яного Коня
ArielДата: Вівторок, 26.11.2013, 20:53 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Новий рік - свято, що відзначається по всьому світі у відповідності з прийнятим календарем, який настає в момент переходу з останнього дня року в перший день наступного року. Звичай святкувати Новий рік існував ще в Месопотамії в третьому тисячолітті до нашої ери.

Рік Коня 2014 вступить у свої права 31 січня 2014 і триватиме по 18 лютого 2015 Космічний елемент року - дерево , колір - синій.

В 2014 рік Коня панують такі кольори, як синій (блакитний) і зелений. Стихія - вогонь, якій притаманна така характеристика, як рухливість, жвавість, внутрішня енергія, наснага, прагнення до влади, жадоба перетворень, творче горіння, раптовість, яскравість.

Кінь за своєю природою життєрадісний, оптимістичний, любить широчінь, простір, багатолюдні зборища, розваги.
Якщо у передноворічний час побувати на виставці, в театрі, на концерті, на святі - вельми непогано. Але варто пам'ятати також, що при цьому Кінь надзвичайно прив'язаний до сімейного вогнища, будинку, сім'ї. Таким чином, зустрічати Новий рік краще з родиною та близькими родичами, галасливою веселою компанією, серед дорогих і милих сердцю осіб - і не забути при цьому подзвонити і привітати якомога більше знайомих, друзів і родичів.

Оскільки стихія року Коня дерево, слід розставити по житлу дерев'яні сувеніри, на стіл покласти розписні ложки. Також радиться придбати статуетку конячки, повісити оберіг - підкову, дзвіночки-бубонці. Урочиста вечеря рекомендують супроводжувати полотняними білими серветками.

Так як Кінь любить овес, то краще зустрічати 2014 Коня поставивши в центрі святкового столу символічне блюдце з пророщеним вівсом.

Щоб задобрити Конячку на Сході на стіл ставлять блюдце з сіном і з водою. На сіно кладуть червону стрічку, щоб приборкати тварину. Доречні будуть вегетаріанські салати, сири, кумис.

На столі повинні бути горіхи, зелень, фрукти, овочі та цукерки. Синій Кінь віддає перевагу безалкогольним коктейлі, соки, мінеральну воду, традиційне шампанське.

Як зустрічати рік 2014 Коня, що одягнути - вбрання має бути оригінальним. При виборі нарядів перевагу необхідно віддавати фіолетовим, зеленим, синім, смарагдовим, білим, коричневим, сірим кольорам. Слід використовувати виразні і витончені деталі - кулони, каблучки з аквамарином, декоративні шпильки, намиста з чорних перлів



Джерело:
http://2014.50ua.com/

Як Ви плануєте зустрічати Новий Рік?


 
Форум » Стежинами нашого форуму » Дівочі посиденьки » 2014 Рік Синього дерев'яного Коня
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: