Четвер, 28.03.2024, 10:39

 Фарбування волосся хною - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Як Ви потрапили на форум
Всього відповідей: 98
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » П’ять хвилин для себе » Секрети жіночої краси » Фарбування волосся хною (За і проти)
Фарбування волосся хною
ZolushkaДата: Субота, 02.02.2013, 19:34 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 467
Статус: Offline

Хна являє собою порошок, одержуваний з висушеного листя лавсонії. На Сході її традиційно використовують для фарбування волосся, лікування сухої себореї, зміцнення і поліпшення росту волосся, для лікування випадіння волосся. Хна є натуральним продуктом і не містить хімічних сполук (аміаку, оксидантів або інших шкідливих речовин) на відміну від хімічних барвників.

При фарбуванні волосся хною крім самого порошку лавсонії можна використовувати також ефірні масла, лікувальні трави і молочну сироватку. Пошкоджене або знебарвлене волосся фарбується дуже сильно, для хімічно завитого або сивого волосся хна не підходить. Після фарбування хною досить довго не можна робити хімічну завивку і користуватися хімічними барвниками - результат може бути непередбачуваний.

Повна палітра кольорів
За допомогою хни при фарбуванні волосся можна отримати практично всі самі модні відтінки, починаючи від вогненно-рудого і закінчуючи яскраво-каштановим.
Якщо Ви хочете досягти глибокого каштанового відтінку на темному волоссі, додайте в хну 1-2 столових ложок розчинної кави. А додавши до хни 4 чайні ложки кави, можна отримати рудувато-русявий тон.
А якщо Вас приваблюють бордові відтінки, розведіть хну не у воді, а в гарячому буряковому соку. Хна може допомогти перетворитися і в брюнетку, для цього її треба змішати з басмою - порошком, що видобувається з листя індиго, в рівних пропорціях.
Щоб досягти більш цікавих відтінків можна змішати хну з відварами з ромашки (ромашка надає волоссю красивий золотистий відтінок), липового цвіту (каштановий відтінок), цибульного лушпиння (теплий коричневий відтінок або пурпурний, якщо цибуля «синя»), обліпихи, календули, пижми (варіанти жовтуватих відтінків) або соку ягід бузини (фіолетово-червоний, пурпурний) або малини (червоні тони).

Мінуси
1. Безумовно, хна - чудовий природний барвник і відмінна маска для волосся, але слід пам'ятати, що пофарбуватися будь-якою іншою хімічної фарбою Ви не зможете, поки пофарбоване хною волосся не відросте. 
2. Ні в якому разі не можна використовувати басму одну, тільки в союзі з хною! Так як в чистому вигляді вона здатна лише на радикальний зелений колір.
3. Забарвлення хною і басмою зазвичай також тримається декілька місяців, але поступово може набувати червоного або синьо-фіолетового відтінку, тому для підтримки потрібного кольору необхідно своєчасно робити підфарбовування волосся.

Плюси
1. Зміцнюється волосся і припиняється його випадання.
2. Зникає лупа.
3.  Волосся набуває яскравого гарного насиченого кольору, і ніякої алергії, так як і хна, і басма абсолютно нешкідливі.
4.  Прекрасно зафарбовується сивина.
5.  Тримається забарвлення довго й не змивається, як після звичайних хімічних фарб. Тільки час від часу доводиться підфарбовувати відростаюче біля коріння волосся.

Руденькі секрети
* Перед нанесенням на волосся в розведену окропом хну можна додати масло жожоба або реп'яхову олію, що дозволяє досягти подвійного ефекту: завдяки маслу фарба лягає більш рівномірно й одночасно зміцнює коріння волос. Також для досягнення ефекту синергії можна розводити хну не окропом, а гарячої молочною сироваткою, що дозволить надати блиск і гладкість вашому волоссю. При фарбуванні волосся хною ви зміцните і підживити їх вітамінами, які містяться в хні.
* За допомогою рослинної олії можна і нейтралізувати занадто яскравий колір волосся. Необхідно підігріти трохи рослинної олії (краще на паровій бані) і ретельно втерти в пофарбоване волосся, почекати поки воно трохи підсохне і вимити голову шампунем. Якщо результат не особливо помітний повторіть процедуру.
* Хна має звичай вицвітати. Але не використовуйте хну частіше, ніж раз на два місяці. Від частого використання виникає зворотний ефект: волосся стає тьмяним. Якщо Ви хочете оновити старе забарвлення волосся, зробіть це за допомогою ополіскування. Для цього розведіть 1 пакетик хни в 1л окропу (пропорції можна змінити в залежності від довжини волосся). Ретельно профільтруйте суміш, остудіть і ополосніть нею волосся.
Матеріал взято з сайту modamarket.in.ua
 
ArielДата: Субота, 02.02.2013, 23:30 | Повідомлення # 2
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 918
Статус: Offline
Я волосся не фарбую, але час від часу зміцнюю безколірною хною. Ефект чудовий!

 
ЮленькаДата: П`ятниця, 22.03.2013, 23:24 | Повідомлення # 3
Мадам Цікавість
Група: Подружка
Повідомлень: 27
Репутація: 0
Статус: Offline
Треба буде спробувати.А які кольори є?
 
ЗлючкаДата: Субота, 30.03.2013, 18:55 | Повідомлення # 4
Фрау Цілеспрямованість
Група: Організатор СП
Повідомлень: 179
Репутація: 1
Статус: Offline
я теж зміцнюю волосся безколірною хною, результатом задоволена smile
 
romawka-maluwkaДата: П`ятниця, 29.01.2016, 19:15 | Повідомлення # 5
Міс Сором'язливість
Група: Користувач заблокований
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Повідомлення розцінено як рекламне і видалене адміністрацією. З питань розміщення реклами зверніться до адміністрації.
 
Форум » П’ять хвилин для себе » Секрети жіночої краси » Фарбування волосся хною (За і проти)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: