Костюм дитячий (вишиванка і шаровари)
|
|
Kulbaba | Дата: Субота, 02.02.2013, 11:00 | Повідомлення # 1 |
Фрау Цілеспрямованість
Група: Подружка
Статус: Offline
| цей костюм пошила для христин синочка
Повідомлення відредагував оксана - Субота, 02.02.2013, 11:03 |
|
| |
Zolushka | Дата: Субота, 02.02.2013, 11:13 | Повідомлення # 2 |
VIP
Група: Адміністратор
| Гарний костюм. Додай, будь-ласка, викрійку або описання побудови викрійки. Приклади можна побачити в інших темах розділу "Шиття".
|
|
| |
Kulbaba | Дата: Субота, 02.02.2013, 11:46 | Повідомлення # 3 |
Фрау Цілеспрямованість
Група: Подружка
| я дуже лінива людина, тому всі вироби які я виклала зробила на глаз))0 просто взяла малого штани і кофточку приклала до тканини і вирізала)))
|
|
| |
Assol | Дата: Субота, 02.02.2013, 11:54 | Повідомлення # 4 |
VIP
| Quote (оксана) я дуже лінива людина ню-ню... Лінива людина і таку красоту сама зробила?!? Не треба на себе наговорювати
|
|
| |
Zolushka | Дата: Субота, 02.02.2013, 11:59 | Повідомлення # 5 |
VIP
| Так, дійсно лінива людина нічого шити не буде. Вона попросить когось. Так, Assol?
|
|
| |
|
Ariel | Дата: Субота, 02.02.2013, 15:07 | Повідомлення # 7 |
VIP
| оксана, костюм чудовий!!!!!
|
|
| |
Zolushka | Дата: Понеділок, 04.02.2013, 11:27 | Повідомлення # 8 |
VIP
| Quote (Kulbaba) просто взяла малого штани і кофточку приклала до тканини і вирізала))) Я так не вмію. Точніше, просто боюсь, що доведеться переробляти, а цього не люблю. Я шаровари робила таким способом.
Будуємо прямо на тканині прямокутник, де: - АВ=півобхват талії+додача на вільне облягання(від 5 до 10 см)+2см на шви, при чому додачу пропоную робити "з запасом" - легше буде потім відрізати зайве; - АА1=довжина брюк+5см на об"єм штанини внизу+2см(на підгин зверху, для втягування резинки)+2см(на підгин знизу, для втягування резинки в штанини); - точка Е - середина АВ, ЕС=ЕС1=від 5 до 7 см, в залежності від повноти дитини; - ЕЕ1=висота сидіння+2см(на підгин зверху, для втягування резинки). Висоту сидіння ми міряємо на штанях, які дитині впору, ось так: Таких прямокутників нам необхідно два (дві штанини), так що маємо таку штуку: До речі, червоним показано строчки, а деталі повністю співпадають - я для наглядності накреслила одну трохи виступаючою. Після прокладання першої строчки (через точки С, Е1, С1) відступаємо 1 см від самої строчки і вирізаємо зайву тканину: Тепер необхідно вивернути деталь таким чином: Прокласти дві бокові строчки на відстані 1 см від краю: Вивернути наші шаровари: Залишилось тільки підвернути, підшити верх і низ для того, щоб втягнути резинки. Ось що вийшло:
А вишиванку можна пошити так само, як і дорослу чоловічу (перейти).
|
|
| |