Субота, 14.06.2025, 21:46

Про електрочайники - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам форум
Всього відповідей: 77
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Про електрочайники
HzBoyДата: Середа, 21.05.2025, 20:22 | Повідомлення # 1
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви не підкажете, скільки світла зазвичай тягне електрочайник? Просто хочу зрозуміти, чи сильно це впливає на рахунки за електрику, бо збираюся купити новий і хочу бути впевненим, що він буде економним.

anatolevnaludmila028Дата: П`ятниця, 23.05.2025, 13:04 | Повідомлення # 2
Міс Сором'язливість
Привіт, друзі! Сьогодні хочу поділитися корисною інформацією про те, як економити електроенергію вдома, особливо коли мова йде про такі звичні прилади, як електрочайник. Ви коли-небудь замислювалися, скільки електроенергії витрачає електрочайник? Це дуже цікаве питання, адже багато хто користується ним щодня, навіть не думаючи про витрати. Насправді все залежить від потужності приладу та частоти використання. Наприклад, якщо у вас чайник на 2 кВт, то за одне кип’ятіння він споживає близько 0,1 кВт·г, що зовсім небагато. Але якщо рахувати на місяць, то сума може бути помітною, особливо у великій родині. Гарна новина в тому, що можна зменшити витрати: просто наливайте стільки води, скільки потрібно саме зараз, і не кип’ятіть її по кілька разів. До речі, у Венкон JOURNAL є багато цікавих порад з енергозбереження, тож обов’язково загляньте туди за більш детальною інформацією. Там ви знайдете не лише розрахунки, але й корисні лайфхаки, які полегшать ваші домашні справи!

https://journal.vencon.ua/ua/skolko-tyanet-elektrochajnik

bmelnicenko02Дата: Вівторок, 10.06.2025, 16:14 | Повідомлення # 3
Міс Сором'язливість
Дякую

Масаж спини та шиї

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: