П`ятниця, 19.04.2024, 23:48

 Автокрісло - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам форум
Всього відповідей: 76
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Справи домашні » Подорожі та відпочинок » Автокрісло
Автокрісло
ZolushkaДата: Субота, 19.10.2013, 16:29 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 467
Статус: Offline

Поговоримо про те, на що треба звернути увагу при виборі такої речі для малюка, як автокрісло.

Безпека. Всі дитячі автокрісла в Європі повинні відповідати єдиному сертифікату ECE R44/04. При завезенні в Україну автокрісла не підлягають обов'язковій сертифікації. Постачальники оформляють тільки санітарно-епідеміологічний висновок.

Комфорт. Сидіння автокрісла має бути зручним для дитини. Воно не повинно бути дуже м'яким або сильно жорстким. Дитині не повинно бути тісно в автокріслі, особливо це стосується зимового періоду. З метою безпеки в більшість автокрісел крім пластикової основи вставляють пінопластові вставки, вони будуть «гасити» удар у разі аварії і дитина не зможе отримати травму, вдарившись об сидіння.

Якісні матеріали.
Тканина крісла має бути комфортною та приємною на дотик. Натуральні тканини не парять влітку, але будуть сильніше бруднитися. Оббивка повинна легко зніматися. Перевагою буде можливість прання чохла автокрісла в пральній машині.

Проста установка в автомобілі. Установка повинна бути максимально простою та зручною для батьків, особливо для автокрісел-перенесень групи 0/0+. Закріплене в машині автокрісло має бути стояти максимально щільно до автомобільного сидіння.
 
ZolushkaДата: Субота, 19.10.2013, 16:37 | Повідомлення # 2
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 467
Статус: Offline
А ще автокрісла діляться на групи (європейська класифікація):

Автомобільні люльки групи 0 і 0+
Ці люльки призначені для дітей з самого народження. Їх відмінність полягає в розмірах. Моделі є легкими, малорозмірними і прослужать вам до 9 місяців. За рахунок того, що вони мають маленьку власну вагу, їх зручно буде переносити. У люльок групи 0+ малюк зможе перебувати до 1-1,5 року. Вони є більш просторими, але разом з дитиною вага складе близько 4-6 кг, тому переноска буде ускладнена.

Автомобільні крісла групи 0-1
Коли ваш малюк підріс до 6-8 кг і м'язи його трохи зміцніли, то можна купити універсальне крісло групи 0-1. Дані крісла мають регулювання нахилу, так що якщо ваша дитина засне в дорозі, то його можна буде перевести в напівлежаче положення.

Автомобільні крісла групи 1
Крісла цієї групи підійдуть діткам, вага яких досягла 9-12 кг і які вже добре вміють сидіти. Внутрішній об'єм помітно більший, порівняно з групою 0-1. Корпус автокрісла цільний, що є більш надійним, ніж роздільний на сидіння і спинку. Кут нахилу регулюється на положення неспання/сон.

Автомобільні крісла групи 1-2-3
Універсальні крісла-трансформери. Підходять для дітей вагою починаючи з 13-15 кг. Ці крісла об'єднують 3 вагових категорії. У комплект входять внутрішні ремені, які фіксують дитину вагою до 15-18 кг. Саме крісло закріплюється штатними ременями. При перевищенні зазначеної ваги внутрішні ремені можна зняти. Коли вага дитини стає не менш 22 кг і вже в плечах крісло тісне, то в деяких моделях можна демонтувати спинку. Звичайно ж, універсальні крісла зручні для батьків, але не для дітей. Тому що у них значно менше показники безпеки. Тому небажано демонтувати спинку з підголовником, який забезпечує підтримку спинки і голови малюка під час відпочинку.

Автомобільні крісла групи 1-2
Дану категорію представляють китайські виробники. Ці автокрісла призначені для дітей вагою від 9 до 22 кг. Вони мають великий внутрішній об'єм і роблять їх небезпечними для маленьких дітей.

Автомобільні крісла групи 2-3
Коли ваша дитина досягає ваги 15-18 кг, то використовують автокрісла цієї групи. У них відсутні внутрішні ремені, тому для забезпечення збереження дитини, використовуйте штатні ремені безпеки автомобіля. Крісло захистить голову і тулуб вашого чада при бічних ударах.

Бустер
Бустер - це сидіння без спинки. Його основне завдання - правильно фіксувати дитини за допомогою стандартних ременів безпеки. Ремінь повинен проходити за рівнем тазу внизу і по плечу зверху. Ремінь ні в якому разі не повинен тертися об шию дитини. Бустер підходить для дітей від 6 до 11 років.
У статті використані матеріали сайту Клумба
та car4man.

_______________________________________________

У кого є? Хто користувався? Чи може хто знає, де придбати в нашому місті? Ласкаво просимо до обговорення.
 
irinalialykДата: П`ятниця, 06.10.2017, 15:30 | Повідомлення # 3
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
ми купували крусло в інтернет магазині https://www.mybuy24.net/ua/catalog/avtokresla/ і менеджер порадив брати трансформер, воно від 9 до 36 кг і розраховано на вік до 12 років, дуже вигідна пропозиція тому що після 3 х років не потрібно купувати крісло знову. Зроблене з м'якої тканини тому дитині абсолютно комфортно і плюс воно добре регулюється.
 
Форум » Справи домашні » Подорожі та відпочинок » Автокрісло
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: