П`ятниця, 29.03.2024, 11:36

 Еротичний масаж - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам форум
Всього відповідей: 76
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Справи домашні » Поговоримо про це... » Еротичний масаж
Еротичний масаж
ZolushkaДата: Субота, 02.11.2013, 15:27 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 467
Статус: Offline

Чим же еротичний масаж відрізняється від класичного?
Все просто: крім основних прийомів традиційного масажу, таких як: натиснення, розминка і розтирання, тут присутнє ще й ніжне погладжування тіла партнера руками, тілом та волоссям. Його метою є збудити партнера і дати відчути йому зародження одного з найбільш солодких відчуттів. Причому, професійним масажисткам під час еротичного масажу категорично забороняється торкатися до статевих органів клієнта, їх майстерність полягає в тому, щоб чоловік досяг оргазму тільки завдяки ніжному поглаживанию тіла і впливу на ерогенні зони. У салоні сеанс еромассажа закінчується бурхливим релаксом клієнта, в спальні ж зазвичай із завершення еротичного масажу починається найцікавіше.

Що необхідно?
*Щоб сеанс приніс задоволення і вам, і чоловікові, необхідно повністю розслабитися, бути розкутими і викинути з голови всі непотрібні думки.
*Еротичний масаж робиться в оголеному вигляді - це стосується і чоловіків, і жінок. Тіла обох партнерів потрібно добре зволожити масажною олією.
*Повному розслабленню сприяють аромасвічки, романтична музика, напівтемрява, а також спільне прийняття ванни або душу.

Переходимо до масажу
Як і будь-який інший, інтимний масаж треба почати з легких погладжувань уздовж спини і боків партнера, вони допоможуть м'язам тіла розслабитися і розігріють їх. Тіло масажують за допомогою звичайних масажних технік: пощипування, натискання, захоплення шкірних складок, постукування ребрами долонь і кругових рухів.
Сила і інтенсивність їх повинна змінюватися. Не забувайте , що в область еротичного масажу включені не тільки спина, шия, плечі, поперек і сідниці, а й інші інтимні частини тіла. Їх можна масажувати не тільки легкими рухами рук і кінчиками пальців...
Поклавши свого партнера на живіт, почніть масаж з шиї, поступово спускаючись вниз. Пам'ятайте, що сідниці і куприк у багатьох чоловіків відносяться до ерогенних зон, приділіть їм особливу увагу. Не забудьте ноги і стопи. Переверніть свого коханого на спину і продовжуйте масажувати від шиї вниз. Розімніть і розігрійте все тіло до стоп. Виключивши область геніталій, поверніться до них на завершальному етапі. Тут дійте дуже ніжно і обережно, щоб не викликати біль, який зіпсує все задоволення від процедури.
Еротичний масаж передбачає повну довіру між партнерами, саме тому він здатний не тільки дати насолоду їм обом, але й освіжити почуття і зміцнити їх.
При підготовці статті
використано матеріали з сайту sunny7 та ХОЧУ.


Якщо комусь із чоловіків цікаво, то деяка інформація про те, як зробити еротичний масаж коханій є тут.
 
Форум » Справи домашні » Поговоримо про це... » Еротичний масаж
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: