Громадянський шлюб
|
|
Чарівниця | Дата: Середа, 13.02.2013, 15:32 | Повідомлення # 1 |
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Статус: Offline
| Як ви ставитесь до громадянського шлюбу? Я, наприклад, надаю перевагу офіційно зареєстрованим стосункам хоча до шлюбу ми жили разом півроку.
|
|
| |
Zolushka | Дата: Середа, 13.02.2013, 16:13 | Повідомлення # 2 |
VIP
Група: Адміністратор
| Ми з чоловіком до шлюбу прожили разом рік. Так що, я не можу бути противницею громадянського шлюбу.
Є в мене знайома, батьки якої були проти громадянського шлюбу і наполягли на весіллі. Шлюб тривав півроку.
Отож, громадянський шлюб дає парі не тільки спробувати "Що таке спільне проживання?", а й допомагає зрозуміти "А чи правильний вибір зроблено?"
|
|
| |
Ariel | Дата: Четвер, 14.02.2013, 00:15 | Повідомлення # 3 |
VIP
Група: Адміністратор
| Тільки за. Ми теж до шлюбу жили разом 4 місяці.
|
|
| |
Kulbaba | Дата: Четвер, 14.02.2013, 17:34 | Повідомлення # 4 |
Фрау Цілеспрямованість
Група: Подружка
| жили до шлюбу рік) Нічого страшного не сталось) Те ж саме що і заміжжям тільки паспорт поміняла) А у вас змінилися стосунки?
|
|
| |
Злючка | Дата: Четвер, 14.02.2013, 21:39 | Повідомлення # 5 |
Фрау Цілеспрямованість
Група: Організатор СП
| я тільки за, одне діло зустрічатись, а інше постійно бути разом, бачити звички і риси одне одного
|
|
| |
valusha26 | Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 12:46 | Повідомлення # 6 |
Міс Сором'язливість
| я також за громадянський шлюб.я рік жили в громадянському шлюбі.як розписались,то стосунки не змінились.
|
|
| |
Gala | Дата: Субота, 11.01.2014, 00:47 | Повідомлення # 7 |
Мадам Цікавість
| Цитата Zolushka ( ) Отож, громадянський шлюб дає парі не тільки спробувати "Що таке спільне проживання?", а й допомагає зрозуміти "А чи правильний вибір зроблено?"
Не можу погодитися. Буває що пара прожила разом декілька років, одружилися і через кілька років - розлучення, бо стосунки вичерпали себе
|
|
| |