Субота, 20.04.2024, 13:28

 Правила форуму - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Як Ви потрапили на форум
Всього відповідей: 98
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Стежинами нашого форуму » Технічна підтримка » Правила форуму (Обов'язково для прочитання)
Правила форуму
AssolДата: Середа, 23.01.2013, 00:52 | Повідомлення # 1
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
Ці правила діють для всієї конференції. В окремих розділах і форумах конференції можливі власні правила, які уточнюють і деталізують правила поведінки в них. Ці правила є обов'язковими в будь-якому випадку.
Правила створюються для створення комфортного та конструктивного спілкування. Якщо Вас не влаштовує установлена форма спілкування, утримайтеся від участі в даній конференції.
Правила є обов'язковими для всіх учасників форуму , незалежно від кількості повідомлень і будь-яких інших обставин. Незнання правил не може бути виправданням порушення.

I. Реєстрація користувачів

Реєструючись на форумі, користувач автоматично погоджується виконувати ці умови. Участь в форумі є добровільною, тому якщо ви не згодні з правилами, то висловити це Ви можете лише не беручи участі у ньому. Щоб зареєструватися на форумі, необхідно ввести дійсну електронну адресу. Ми гарантуємо конфіденційність інформації.

Вибір імені користувача (nickname) є Вашим винятковим правом. Адміністрація залишає за собою право припинити використання nickname, якщо це порушує загально прийняті моральні та етичні норми, або є образливим для інших користувачів форуму.

Заборонена реєстрація nickname, схожих на вже існуючі до ступені, що може вводити в оману інших користувачів форуму, а також тих, що представляють безглуздий набір символів, адреси веб-сайтів, адреси електронної пошти, рекламу. Нік такого характеру може бути заблокованим в будь-який час, незалежно від давності реєстрації.

Не дозволяється реєструватися більш, ніж один раз, незалежно від мети, з якою така реєстрація робиться. Порушення є дуже серйозним і призводить до блокування всіх облікових записів.

Аватар користувача, зображення і текстові лінійки або бігбари не повинні містити образливі, насильницькі, суїцидальні сцени, зображення порнографічного чи еротичного характеру, пропаганди расової, національної і релігійної ворожнечі, наркоманії і все, що не є загальноприйнятим в нормальному суспільстві; рекламу та саморекламу.

Якщо ви не виявляли активності на форумі протягом 3 місяців, ваш обліковий запис може бути видалено.

II. Порядок поведінки на форумі

Спілкування на форумі базується на принципах загальноприйнятої моралі і правил поведінки в мережі.

Суворо забороняється використання ненормативної лексики, лихослів'я, образливих висловів, незалежно від того, в якій формі і кому вони були адресовані. Включаючи заміну букв символами.

Категорично забороняється будь-яка реклама, включаючи рекламу інтернет-проектів (без попередньої згоди з адміністрацією).

Ваш підпис на форумі не може перевищувати 2 рядки. До нього висуваються ті ж самі вимоги, що й до повідомлень на форумі.
 
AssolДата: Середа, 23.01.2013, 00:52 | Повідомлення # 2
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 649
Статус: Offline
III. Публікація повідомлень

Назва теми має бути інформативною, максимально чітко відображати сенс проблеми.

Перш ніж створювати нову тему, переконайтеся, що створюєте її в форумах відповідної тематики, а також переконайтеся, що це питання не обговорювалася раніше. Щоб виявити цей факт, скористайтеся пошуком на форумі.

На форумі заборонено надсилання повідомлень, які не мають відношення до форуму/теми, спам, флуд.

Заборонені створення однакових тем в різних розділах і розміщення ідентичних за змістом повідомлень в різні теми.

Уникайте граматичних помилок у повідомленнях - це створить негативне враження про Вас.

Стандартний і рекомендований колір шрифту чорний. Червоним можуть користуватися тільки адміністратори і модератори, щоб звернути увагу на щось.Як виняток, поздоровлення.

Опубліковані посилання мають привести до джерела, а не на домашню сторінку сайту. І не повинні бути рекламного характеру.

IV. Відносини між користувачами та адміністрацією

В своїх діях, адміністрація керується здоровим глуздом і внутрішніми правилами форуму.

Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично заборонено у будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму для обговорення всіх аспектів роботи порталу і всього форуму.

Адміністрація залишає за собою право змінювати правила з наступним сповіщенням про це всіх користувачів форуму. Всі зміни та нововведення у форумі вводяться, беручи до уваги погляди й інтереси користувачів.

V. Покарання порушників

За порушення правил учасник отримує зауваження, попередження з баном або без нього.

Пояснення бану по електронній пошті - на розсуд адміністраторів.

Якщо ви отримали довічний бан без попередження і пояснення, будь ласка, перегляньте правила форуму і розділів.
1бан – до 3 днів
2 бан – до 3 тижнів
Наступні – до трьох місяців або довічно

На форумі категорично заборонена відкрита або прихована торгівля, посередництво або інші дії без надання відкритого доступу до ліцензії, з вказаним номером, ким і кому виданодля продажу медицинських препаратів, БАДів, психотропних, наркотичних засобів, продаж вогнепальної, газової та пневматичної зброї боєприпасів до неї; купівля, обмін, продаж виробів з дорогоцінних металів та каміння; інша діяльність, яка підлягає ліцензуванню або суперечить Кримінальному та Адміністративному кодексам України. За порушення цього правила – видалення усих облікових записів учасника конференції без пояснення та попереднього повідомлення.

В ситуаціях, які не описано правилами, адміністрація залишає за собою право діяти на свій розсуд.
 
Форум » Стежинами нашого форуму » Технічна підтримка » Правила форуму (Обов'язково для прочитання)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: