Четвер, 18.04.2024, 23:35

 М'ясні страви - Форум

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи подобається Вам форум
Всього відповідей: 76
Погода
Друзі сайту
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Клуби за інтересами » Кулінарія » М'ясні страви (свининка, курятина, телятина і багато інших смаколиків))))
М'ясні страви
ЧарівницяДата: Понеділок, 28.01.2013, 09:18 | Повідомлення # 1
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Свинина по-барськи
Ингридиенты:
500 г мяса (свинина, можно и куриное филе)
1 соленый огурец или маринованный
2 ст. ложки молотых грецких орехов
зелень (петрушка, укроп)
2 зубчика чеснока
3 ст. ложки майонеза
Мясо порезать порционными кусками. Отбить молотком, посолить, поперчить.
Обжарить с двух сторон до полуготовности.
Приготовим соус:мелко порезать зелень, огурец, добавить чеснок, орехи. Добавить майонез (или можно сметану) чтоб получилась густая масса.
Мясо выложить в форму, сверху толстым слоем выложить соус и поставить в духовку при температуре 220 С минут на 20-30.


 
KulbabaДата: Субота, 02.02.2013, 12:27 | Повідомлення # 2
Фрау Цілеспрямованість
Група: Подружка
Повідомлень: 149
Репутація: 1
Статус: Offline
Дуже люблю ребра свинині з чорнославом))) Дуже смачно
Рецепт:700 грам ребрапережарити,
додати цибульки жареної, перемішати,
додоти сеції висипати все в каструльку,
налити води і варити 2 години на маленькому вогні
за десять хвилин до приготування додати 100 грам чорнослив)

ммммммммммм смакота))))))


 
ZolushkaДата: Субота, 02.02.2013, 20:14 | Повідомлення # 3
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 467
Статус: Offline
Якось поїхала до мами в гості, приїжджаю додому, а мій золотий чоловік зробив купати (це такі сосиски). Ось рецепт цієї смакоти:
Інгредієнти:
- свинина жирна 260 гр;
- цибуля ріпчаста 25 гр;
- оцет винний 10 гр;
- кишки свинячі 5гр;
- зерна гранату 10 гр, або барбарис в зернах 15 гр;
- часник;
- спеції.
Свинину пропустити через м"ясорубку, додати нашинковану цибулю, часник, гранат (чи барбарис), спеції (кориця, гвоздика, кмин, перець). Наповнюємо кишки, формуючи сосиски. Пропонується смажити над палаючим вугіллям, але не на вогні. Чоловік смажив на пательні, вийшло дуже смачно.
 
ЧарівницяДата: Неділя, 03.02.2013, 08:42 | Повідомлення # 4
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Яєчно-сирно-мясний рулет
Ингридиенты:
Корж:
5 яиц, 250 майонеза, 350 тертого сыра.

Начинка:
500г фарша, 1 луковица, 1 яйцо, соль, перец

Приготовление:
Для коржа все ингридиенты перемешать, вылить на противень, застеленный бумагой для выпечки. Выпекать 20 минут, при Т 200 С.
Немного остудить. Получится такой красивый, мягкий корж-омлет. Выложить наверх этого коржа подготовленный фарш. Завернуть всё это дело в рулет. Заворачивается очень легко. Продолжать запекать при 200 С минут 40.
Приятного аппетита!


 
ЧарівницяДата: Неділя, 03.02.2013, 08:43 | Повідомлення # 5
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
Quote (Zolushka)
Якось поїхала до мами в гості, приїжджаю додому, а мій золотий чоловік зробив купати (це такі сосиски).

оце сюрприз )))) ще й смачнющий tongue


 
ZolushkaДата: Четвер, 07.02.2013, 02:14 | Повідомлення # 6
VIP
Група: Адміністратор
Повідомлень: 467
Статус: Offline
Кролик тушений:
Необхідне: кролик, приправи, сметана, морква, цибуля.
Приготування:
1. Зварити маринад: вода+приправи(я обираю трави - лаврове листя, базилік сушений, зелень і корінь петрушки сушені, +перець чорний горошком, тощо).
2. Охолодити і занурити на дві години шматочки кролика.
3. На дно гусятниці(або іншої товстостінної форми) покласти порізані кільцями моркву та цибулю, потім викласти кролика, потім знову овочі, трохи сметани, потім кролика і так далі. На одного кролика пішло 0,5 літра сметани.
4. Додати сіль за смаком і поставити до гарячої духовки годинки на дві.

Bon appetit!
 
ЛеликДата: Вівторок, 26.02.2013, 15:51 | Повідомлення # 7
Міс Сором'язливість
Група: Новачок
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Готувала ребра з чорносливом за Вашим рецептом. Дуже смачно. Дякую
 
ЧарівницяДата: Вівторок, 05.03.2013, 16:09 | Повідомлення # 8
Пані Зразковість
Група: Гуру спілкування
Повідомлень: 385
Репутація: 3
Статус: Offline
М"ясо по-французьки

На деко викладаємо шар картоплі порізаної кружечками, посолити, змазати сметаною(майонезом), потім шар м"яса шматочками, попередньо відбити молоточком, солимо, змазуємо, шар цибулі кружечками, трішки солі, змащуємо, потім шар натертого сиру. Я запікала годину при 180градусах. Дуже смачно і ситно і не складно.
Фото пізніше додам.


 
Форум » Клуби за інтересами » Кулінарія » М'ясні страви (свининка, курятина, телятина і багато інших смаколиків))))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: